Pottskåp och loppisfynd


I onsdags fick jag ett mms av Kajsa med en bild på ett fint pottskåp. Hon skrev att hon var på Kudde och Kandelaber i Lomma och hade hittat det. Hon skrev även att hon tänkte på mig när hon såg det. På kvällen ringde jag till butiken så att de kunde reservera det till mig. Så i torsdags efter jobbet körde jag dit och tittade på det, jag visste redan innan att det antagligen skulle bli ett köp, jag litar på Kajsas goda smak. Så blev det också, pottskåpet står nu bredvid min säng.

Idag har jag varit på Loppis i Dalby. Fanns inte så mycket fint men jag hittade ett litet fat att ha ljus på och två fat med små glasskålar som jag ska ha på bordet med flingsalt i. 25 kr för allt, det är jag nöjd med.

   

Odd Molly Grandmas Coat

Idag körde jag till Borgeby Kids and Friends efter jobbet. Jag tyckte att jag hade gjort mig förtjänt av något nytt i klädväg och jag hade bestämt mig för odd molly. Efter en förlorad auktion på tradera igår så var jag sugen på att hitta något riktigt fint. Det gjorde jag men jag blev 2000 kr fattigare.




A piece of cake

I förra veckan fick jag en efterlängtad bok, Leila Lindholms "A piece of cake". Boken var till och med bättre än vad jag trodde, helt underbara bilder är det i den. Igår var det dags att prova några recept, det blev kardemummaknutar och kärleksmums. Jag har inte smakat dem än men de ser väl goda ut?!



Kundkväll hos Lovisa på landet

Igår var det kundkväll hos Lovisa på landet. Jag och Kajsa var såklart där. Det bjöds på vin, soppa, bröd, frukt, choklad och en massa trevlig inredning. Denna gången kom jag ihåg att ta med kameran:







Tjejkväll på Jägersro


Hittade detta idag och det lät väldigt trevligt.

Lundaderby




Om en stund ska jag iväg på hösten bästa handbollsmatch. Det är derby mellan Lugi och H43. Jag hoppas verkligen att Lugi vinner, det innebär bäst i stan och dessutom fjärde raka segern. Den nya arenan kommer att vara proppfull, antagligen dubbelt så många som det fick plats i idrottshallen. Kan man inte komma till arenan kan man följa resultatet på www.heh.nu.


RSS 2.0