Stugan, golftävling och födelsedagskalas...

Helgen har tillbringats i mina föräldrars stuga i Blekinge. Jag och pappa spelade golftävling igår, gick tyvärr inte speciellt bra, vi kom på plats 34 av 40 möjliga. Men jag spelade bra och det var super roligt så jag är nöjd i alla fall. Idag på eftermiddagen har vi varit hos svärmor, hon fyllde år så det blev grillat med tårta till efterrätt, mums! Jag gjorde en liten korg till henne i present, med ansiktsmasker, duschkräm, doftljus och en del annat, så här blev det...

                 


Imorgon har jag en del att fixa innan Göteborgsresan på tisdag, måste tvätta en massa och fixa lite ärenden i stan, sen tar jag och svärmor antagligen en tur till Västra Strö.                   









Sommarprojekt

Jag är inte speciellt nöjd med vår hall, den är mörk och inte mysig alls.  Jag har en gammal sekretär stående där och det är i stort sett det enda som jag är nöjd med just nu.



Jag fick en väldigt bra idé häromdan, nämligen att vi skulle fixa till vår hall under semestern, Rickard tyckte dock att man ska vila när man är ledig. Jag vill måla väggarna nästan vita, med lite grått i, sen hade jag tänkt att vi skulle köpa Leksvik sko- och hatthylla på IKEA och måla dem vita, men de är ca 15 cm för breda, irriterande. Så nu har jag fått för mig att jag ska bygga något eget som ser nästan likadant ut, vi får se hur det går. Skulle även vilja ha Vera plastmatta från Pappelina.

                 
Bilderna lånade från www.ikea.se och www.pappelina.com  

jag blir tokig...

Det är tydligen inte meningen att det här med att blogga ska vara lätt. Jag har under ett antal timmar försökt komma på alla html-koder som man ska använda, det går ganska bra förutom att jag inte får dit de bilder jag vill ha, bara några från mallen som jag använde. Jag blir tokig när det inte funkar som jag vill, men jag kommer kanske på det efter några timmar till...

Nya saker

För ca 1 månad sen köpte vi en liten skylt att hänga på toalettdörren, vi har haft den liggande här hemma nu och ingen av oss har orkat hänga upp den. Men igår blev det äntligen gjort, och jag blev väldigt nöjd.



I måndags var jag en snabb runda i min favoritaffär Hantverkshuset, där köpte jag lite presenter men det blev även en hylla som jag har tittat på innan. Direkt jag kom hem så hängdes den upp på vår uteplats, hade varit ännu snyggare om det var en vit vägg bakom, men det tillåter inte vår hyresvärd, tyvärr.



Här kommer lite bilder från vår uteplats, jag älskar att pyssla och göra det fint där, men tyvärr är den ganska liten så allt som jag vill ha får inte plats. Den söta grodan som sitter vid fjärilsbusken är köpt på Humlalyckan. Min fina lykta köpte jag vid ett besök i Västra Strö tillsammans med Katarina. Vattenkannan är från Agdas.

                   

Ha en skön dag, snart är det helg och jag börjar min semester =)


Välkommen till min nya blogg!

Under veckan har jag varit sjuk och då har jag läst bloggar hela dagarna, så nu tänkte jag att det var dags att jag skaffade en egen. Den kommer handla om inredning, golf och annat som händer i mitt liv just nu.

Kram

RSS 2.0