Snön ligger vit på taken

Om jag kände julstämmning igår kväll så är det ingenting mot vad jag gör idag. Dagen började med att det var kallt och låg lite hagel på marken. Jag hann bara in på jobbet innan det började snöa. Vi var ute på förmiddagen och det kom några snöflingor då och då, inget la sig på marken. Hörde igår på radion att det kunde komma enstaka snö idag men har man alltid bott i skåne så vet man vad det innebär, det snöar och sen töar det innan det har hunnit till marken. Men så blev det inte idag, när vi åt mellanmål såg vi att det kom mer och mer snö, och allt la sig. Barnen blev helt till sig och ville ut och åka pulka. Sagt och gjort, så fort vi var färdiga plockades pulkorna fram och vi var ute till det blev mörkt. Då hade vi åkt pulka, rullat oss i snön och kastat snöboll, jag hade minst lika roligt som barnen.

Nu ikväll snöar det bara mer och mer, jag var tvungen att gå ut och ta några bilder, det är så fint med snö.

   

Julkväll hos Lovisa på landet

Ikväll har jag och Kajsa återigen varit i favoritbutiken Lovisa på landet. Denna gången var det julkväll och jag blev verkligen sugen på att julpynta. Jag har bestämt att jag inte ska ha en massa tomtar i år utan ha en jul med mycket vitt, ljus och fina blommor. Det ska bli roligt att fixa med det när vi kommer hem från Egypten.

Hos Lovisa bjöds det precis som förra gången på god soppa med bröd och ost samt en massa annat gott. Dessutom fanns det mer än vanligt att handla, allt föll oss i smaken och vi hade kunnat gå där ifrån med hur mycket som helst. Butikens ägarinna Birgitta var som vanligt en helt fantastisk värdinna som gav sig tid att prata med alla sina kunder trots att butiken var proppfull. Vi ser verkligen fram emot nästa kundkväll.

Lite bilder blev det men inte många, det var så mycket folk så det var svårt att ta bra bilder.

   


   



Förberedelserna har börjat...


Om en vecka och 2 dagar åker vi till Egypten på en veckas semester tillsammans med mina föräldrar och min bror med sambo. Mamma fyller 50 och har valt att bjuda oss på en resa istället för att ha fest, passar oss jättebra.
Jag brukar alltid förbereda mig i väldigt god tid innan jag ska åka nånstans, helst börjar jag packa minst en vecka innan. Men denna gången ska jag vänta lite längre med det, får se hur länge jag klarar mig utan att börja.

Idag var jag tvungen att ta ut pengar och stannade vid sjukhuset, då såg jag att apoteket hade öppet och kom på att jag skulle handla lite där inför resan. Så det gjorde jag och när jag kom hem insåg jag att det var en del ur medicinskåpet som man ska ha med sig.

Nya förlovningsringar


På nyårsafton har jag och Rickard varit förlovade i 6 år, tiden går väldigt snabbt. Vi (mest jag) var trötta på våra förlovningsringar (vanliga enkla i guld) så vi bestämde oss för att köpa nya. Vi föll för ringarna hos titanringar.com. Denna gången var vi mer noga med att min ring ska kunna kombineras med en vigselring, den andra i guld är för platt så den kan man inte kombinera med en ring med diamanter.

Ringarna kom idag efter några veckors väntan, vi är supernöjda! Nu känns det som att vara nyförlovad igen.

Nördtest

Nu på morgonen var jag inne på Fröken Klematis blogg, hittade ett roligt test som jag gjorde. Trodde jag skulle få högre procent, jag läser ju rätt så mycket.


Äntligen helg!!

Så skönt att det är helg, jag har sett fram emot detta sedan jag slog upp mina ögon i måndags morse. Helst skulle jag vilja ha en dag i helgen som är helt oplanerad men det händer sällan här.

Imorgon ska vi gå på en lägenhetsvisning. Vi fick ett erbjudande om en större lägenhet på samma område men i de nya husen, ska bli väldigt spännande.


Sedan ska jag på handbollsträning. På kvällen ska vi hem till Anders och Katarina på kalkonmiddag, det ska verkligen bli gott!

På söndag är det handbollsdags igen, vi har ett stort arrangemang med tre egna matcher. Roligt!

Nu ska vi köpa pizza och njuta av fredagkvällen.

RSS 2.0